Začala doba zabíjaček a pro některé z Vás bychom měli zajímavé řešení, jak si usnadnit práci. Při porcování masa potřebujete pořádný stůl s řeznickým válem. Tak jako se na nás obrátil pan Jarek, tak i pro Vás můžeme takový řeznický vál nebo-li štoček vyrobit.
Řeznický štoček jsme vyrobili z několikavrstvé 19 mm silné smrkové biodesky. Je to materiál, se kterým se dobře pracuje, ale hlavně je velmi pevný a jednotlivé vrstvy mezi sebou nepraskají. Zároveň je deska poměrně lehká a snadno se nechá uklidit. Pan Jarek nám dodal i mašinku a plničku, kterou jsme mu na štoček rovnou připevnili.
Pokud si doma sami vyrábíte masné výrobky v podobě jaternic, jelit nebo klobás, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám takový štoček taky vyrobíme.